VelkommenSøk VETERANMEDLEMSKAP ved å trykke på linken her:Søk FAMILIEMEDLEMSKAP ved å trykke på linken her:

OBS! Det er ferietid blandt administrasjonen, alle søknader vil bli besvart så raskt som det lar seg gjøre. Takk for din forståelse.


MILVETMC-NORGE ønsker å bygge et felleskap for veteraner fra INTOPS, der motorsykkelen og veteranen selv er i fokus. Det unike med denne klubben er at vi også ønsker familie og de rundt oss velkommen til oss som medlemmer. Dette er vi alene om som Militær Veteran Mc-klubb. Det gir oss muligheten til å inkludere familie i det vi har opplevd og delt ute på oppdrag for fred og frihet.  Litt lettere å forstå for de, når de ser at også andre har samme livserfaringer... 
  
Våre krav til medlemskap er både imøtekommende og levelige. Med det menes at vi stiller ikke urimelige krav til opptak av nye medlemmer. Vi har for eksempel ingen spesifikke krav til sykkeltype eller motorvolum. Har heller ikke Prospect ordning, (Se vedtekter) 
 
Vi har medlemmer fra Vadsø i nord, til Kvinesdal i sør, med lokale chaptere / avdelinger i stort sett alle fylker. Medlemmer som har tjenestegjort i Libanon, Somalia, Kongo, Gaza, Bosnia, Kosovo, Irak og Afghanistan Angola, Syria, Sudan og Sør-Sudan, Israel og Egypt.
 
Vi kan tilby følgende:
- Et lokalt levende veteranmiljø i godt selskap
- Et kontaktnettverk som er landsdekkende
- Medlems-forum 
- Egen side på Facebook, der vi kan holde kontakten
- Ryggmerke og Patcher (se Bekledning og profilering)
- Flotte profilerte klær med våre logoer (se Bekledning og profilering)

Tilhørighet og vennskap:  Vi var sammen ute… nå også her hjemme.
 
Vi er mange veteraner, både kvinner og menn over hele landet som kjører sykkel, men ikke har noen klubb de føler seg hjemme i. Derfor vil vi for mange være den klubben vi føler oss hjemme i.

Vi er pr i dag representert med chapter fra langt i sør til høyt oppe i nord. Vi en salig blanding av fortsatt tjenestegjørende, og veteraner tilbake til den gang da...!!
Publisert:
28 Mar 2015
Sidevisninger:
46.703